Trio Clara de Vries sopraan, Adriaan Stoet viool, Harold Kooij piano

Zaterdag 16 september 2017, 19:30 uur
Clara de Vries

Zaterdagavondconcert

De muzikanten op dit zaterdagavondconcert zijn sopraan Clara de Vries, violist Adriaan Stoet en pianist Harold Kooij. Zij spelen een verscheidenheid aan muziek van verschillende componisten en artiesten, onder wie Piazzolla, Lloyd Webber, Vivaldi, Gershwin en Queen.

Het wordt een afwisselend concert met verschillende muziekstijlen

Met mooie, gepassioneerde muziek. Soms verstild, dan weer opzwepend en virtuoos.
Met jazzy klanken van de piano, in combinatie met het warme stemgeluid van Clara de Vries.
Musical en Gershwin! Met vioolimprovisaties op Mozart en Queen… afgewisseld met een eigentijdse versie van de Vier Jaargetijden. En wat te denken van een Ave Maria van Piazzolla? Komt en laat u verrassen. De muzikanten praten het programma met anekdotes aan elkaar. En ze belichten daarbij verrassend leuke achtergronden.

Clara de Vries, sopraan, wortelt in de traditie van de Hollandse zangschool

Clara de Vries is opgeleid door de internationaal bekende alt Aafje Heynis (1924). Clara geeft ook les in zang. Haar zingen en zangonderwijs staan in het teken van zuiverheid en een oprechte houding ten opzichte van muziek. U vindt meer bijzonderheden over haar op claradevries.nl.

 

Harold Kooij

Harold Kooij, pianist, is een energieke muzikale duizendpoot

Harold Kooij kan jazz, pop en musical combineren met klassieke muziek. Met verschillende concerten en cd-opnames en als arrangeur heeft hij zijn naam gevestigd. Hij staat bekend als veelzijdig improvisator en begeleider van grote muziekprojecten. Lees meer op haroldkooij.nl.

Adriaan Stoet

Adriaan Stoet is een eigentijds violist die veel verschillende muziekstijlen weet te combineren

Adriaan Stoet speelt het liefst een mix van klassiek, melodische rock en opzwepende zigeunermuziek. Hij is afgestudeerd bij de beroemde violist Philippe Hirshhorn. Als viooldocent hanteert hij sinds 1987 een eigen vioolmethodiek. Zie ook zwolsevioolschool.nl.

Kaarten

Bij vooruitbetaling kost een toegangskaart €10,- voor leden van de Vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius Delden. En €12,- voor niet-leden. U bestelt een kaart door het bedrag te storten op bankrekeningnummer NL45RABO0317691414 van Cultuurvrienden Oude Blasius Delden. Vermeld daarbij ‘concert 16 september’ + uw naam. Aan de kassa in de Kerk kost een toegangskaart voor leden €12,- en voor niet-leden €14,-.