Kaarten

De concerten en voorstellingen van de Cultuurvrienden vinden plaats in de Oude Blasiuskerk, Kerkplein 3, 7491 BM Delden. Op deze site, in de sociale media en in de bladen worden de concerten geafficheerd. 

Voor de zaterdagavondconcerten zijn toegangskaarten (in de voorverkoop) te bestellen door overmaking naar bankrekening NL45 RABO 0317 6914 14 van de Vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius, onder vermelding van de datum van het concert, het optredende ensemble en het aantal kaarten.
Voor leden van de Vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius kosten de toegangskaarten € 7, zowel in de voorverkoop als aan de kerkzaal (vanaf een uur vóór het concert).
Voor niet-leden kosten de toegangskaarten in de voorverkoop € 10, aan de kerkzaal € 12.
De concerten zijn vrij toegankelijk voor jongeren tot en met 16 jaar!

Kaarten die in de voorverkoop gekocht zijn liggen daarna klaar, in de torenruimte van de kerk, vanaf een uur vóór het concert. Het is ook mogelijk om, in de aanloop naar een concert toegangskaarten te kopen bij The Read Shop, Langestraat 19, Delden. Dat geldt voor zowel leden als niet-leden van de Cultuurvrienden.


Dineren bij ’t Oaldershoes met korting

Laat u voorafgaand aan een zaterdagavondconcert culinair verwennen bij Gasterij ’t Oaldershoes, Kerkstraat 5 in Delden, op 100 meter afstand van de Oude Blasiuskerk. Registreer u ter plekke voor de “Cashbackcard” van Gasterij ’t Oalderhoes en ontvang minimaal 5% korting op uw kassabon (excl. BTW). Met deze card kunt u wereldwijd kortingen ontvangen.  Bel voor informatie en reservering:

Gasterij ’t Oaldershoes, telefoon 074 – 376 14 28, www.oaldershoes.nl

Meer informatie over de cashbackcard: klik hier