Borys Fedorov en leerlingen in benefietconcert, 22.10.23, 15:30 uur

Op zondagmiddag 22 oktober komt de ervaren en sympathieke Oekraïense meesterpianist Borys Fedorov (63 jaar) spelen op de vleugel van de Oude Blasiuskerk in Delden. Met zijn pianisten in opleiding Anastasia Vergunenko (10 jaar), Jure Jurakis (17 jaar) Antonio Biancaniello (24 jaar) en Yulianna Beziazychna (9 jaar). Dit zijn enkele leerlingen die studeren aan de speciaal voor hen in Nederland opgerichte Davidsbündler Academy. Na het uitbreken van de verwoestende oorlog in Oekraïne.  Deze talentvolle jonge musici zullen hun spelplezier en kwaliteiten tonen in een gevarieerd programma, onder de bemoedigende en stimulerende blikken van hun leraar Borys Fedorov.
Het wordt een middag vol prachtige muziek, door Borys Fedorov en zijn jongeren met verve gespeeld. Met dit benefietconcert wil de Vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius hen een duwtje in de rug geven door hen in staat te stellen hun piano-opleiding aan de Davidsbündler Academie in Den Haag door te zetten en te voltooien.

Zie verder voor meer informatie over deze jeugdige pianisten in opleiding en hun programma. Afsluitend zal ook meesterpianist Borys Fedorov nog spelen op de Yamaha-vleugel.
Het concert is op zondagmiddag 22 oktober in de Oude Blasiuskerk van Delden, om 15:30 uur. Aan het adres Kerkplein 3, 7491 BM Delden.
En over de Academie: www.davidsbundleracademy.com
Het wordt een concert met vrije toegang én vrije gift. Donaties zijn uiteraard ook zeer welkom via de bankrekening van de Cultuurvrienden Oude Blasius op nummer NL45 RABO 0317 6914 14. Met vermelding van ‘Benefietconcert 22.10.23’.