Afgelastingen Opus ’94 en Don Kozakken

Nu heeft het bestuur van de Vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius toch moeten besluiten het komende zaterdagavondconcert van 27 november van Gemengd koor Opus ’94 af te gelasten. Het lukt, door de om zich heen grijpende corona-besmettingen, niet meer om met een volledig koor dit koorconcert uit te voeren. Ook belangstellende concertgangers aarzelden steeds meer om naar de kerkzaal van de Oude Blasiuskerk te komen.Heel spijtig! We zoeken uiteraard naar een mogelijk toekomstige uitvoering van dit prachtige programma in toekomst van onze concertserie. 
Leden Cultuurvrienden die toegangskaarten via onze bank hebben besteld krijgen hun geld spoedig teruggestort door penningmeester Jan Jansen. Leden die losse kaarten bij The Read Shop hebben gekocht kunnen hun geld daar terugkrijgen op vertoon van hun toegangskaart(en).
Ook het zaterdagavondconcert van het beroemde Don Kozakken koor Serge Jaroff, op 11 december a.s., is afgelast. De verwachte grote opkomst kunnen we in deze corona-tijden niet goed verwerken in de kerkzaal van de Oude Blasiuskerk. Mocht u daar al kaarten voor hebben gereserveerd, via onze bankrekening, dan krijgt u die gelden teruggestort. En ook voor dit concert hopen we op betere tijden.